Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Detta är en annons
Annons

Det rockade på logen

/

Logrocken i på Gammelgården i Sveg blev åter en succé. Drygt 1 300 personer löste in sig för att få en helkväll med rockig musik från scenen där spelglädjen flödade.

När logrockskvällen på Gammelgården föddes för tre år sedan i samband med projektet "När rocken kom till Sveg" så var det svårt att se hur det skulle mottas. Nu har det blivit en succé och i år var inget undantag.

– Vi har ju tur med vädret. Alla har längtat efter en dag med sol och värme, det passade perfekt att den kom nu, sa Torgny Kingen Karlsson innan spelningarna började.

För Gunnar Bäcke har logrocken inneburit en nysatsning på musiken.

– Jag spelade bara lite grann när jag fick frågan första året. Nu skriver jag låtar och spelar rätt mycket, säger Bäcke som ska vara med på Country-SM och han är även aktuell med en ny skiva. Hans låtar är också eftertraktade.

Under kvällen spelade en rad band från de två scenerna. Det var olika konstellationer som såg till att stämningen var på topp. Kvällen avslutades sedan med att Kingen and the Uppercuts rockade loss vilket fyllde dansbanan till sista plats.

Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons