Annons

Annons

Annons

Fotboll

Hede nollade Offerdal i segermatch

Hede tog en viktig seger, 1–0, i hemmamatchen mot Offerdal. – Ska vi vara på övre halvan så kändes den här vinsten nödvändig eftersom vi nu har fyra bortamatcher i rad, bland annat mot seriefavoriterna Alsen och Tandsbyn, säger tränaren Stefan Persson.

Niclas Schwartz drev på sitt manskap när Hede tog sin andra hemmaseger i rad.

Annons

Hede tog sin andra raka hemmaseger på Söderåsen när Offerdal kom på besök. Offerdal som rivstartade serien med tre raka segrar innan de stötte på patrull mot storfavoriterna Alsen.

– Vi hade såklart stor respekt för Offerdal men vi gör en stabil insats och tar en rättvis seger. Framför allt fungerar vårt försvarsspel till vilket hela laget bidrar, säger Persson.

Annons

Spelmässigt var det ganska jämnt matchen igenom. Hede hade dock en förmåga att komma till fler vassa avslut vilket kanske inte säger så mycket eftersom Offerdal skapade väldigt lite och de gånger de tog sig in i Hedes straffområde med bollen under kontroll var lätträknade.

Annons

– Andreas Ekberg är väldigt stabil i målet och han plockade deras inlägg och långbollar på ett säkert sätt, berömmer Stefan Persson.

Hede hade ett par fina lägen i första halvlek, bland annat volleysköt lagkaptenen Niclas Schwartz över från nära håll. I slutet av halvleken tog sig Hazem Alhusain loss från sin bevakning och med ett bra skott som målvakten inte kunde hålla utanför målramen gav Hasse Hede ledningen vilken stod sig matchen ut.

– Det är mycket krig på mitten i andra halvlek och inte alls så mycket spel. Men de chanser som skapas står vi för och visst borde vi kanske få in ytterligare en boll men det blev ju tre poäng och det är viktigast.

Fakta

Hede-Offerdal 1–0 (1-0)

Målskytt: Hazem Alhusain


Mikael Andersson

0680-553 93
mikael.andersson@mittmedia.se

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan