Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Härjedalen

Lyckad avslutning på Storön

Den ideella föreningen Storöns Folkpark kan vara nöjda med sommaren. I lördags hölls säsongsavslutningen med Bond/Michailoff i puben och Eloge på dansbanan.

Det färska bandet Eloge spelade upp till dans när det var säsongsavlutning på Storöns Folkpark i Sveg.

Bild: Stefan Persson

Annons

– Det kom bra med folk och extra roligt var att många kom redan första timmen, säger Thomas Pedersén som för kvällen hade hand om biljettförsäljningen.

I bandet Bond/Michailoff återfinns Svegsbördiga Staffan Bond-Westfält och det färska dansbandet Eloge består av medlemmar från tidigare King Edwards och Bredbandet.

Föreningen Storöns Folkparks medlemmar jobbade in i det sista på lördagen för att parken skulle vara i fint skick till avslutningskvällen.

Annons

Annons

– När vi tog över fanns ett stort behov av renovering och det har vi lagt många timmar på under den här sommaren. Nu är det större grejerna avklarade och till nästa säsong kan vi lägga mer krut på själva arrangemangen, säger Pedersén och avslöjar att det är en visfestival inplanerad 29 juli.

– Några riktigt tunga namn är inbokade och vi har även några lokala vissångare klara. Det ser bra ut men jag kan inte avslöja mer just nu, säger Thomas Pedersén lite hemlighetsfullt.

Ekonomin för föreningen är stabil trots en hel del renoveringskostnader. Avslutningen gav ett överskott och det är med stor tillförsikt som folkparksgänget ser fram mot kommande sommar.


Stefan Persson

0680-553 95
[email protected]

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy