Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Adressändra din papperstidning själv – och ta med dig Tidningen Härjedalen på semestern: "Det är jättesmidigt"

Väntar stranden, stugan eller storstaden på semestern?
Adressändra själv på tidningenharjedalen.se/kundservice och ta med dig tidningen vart du än ska i sommar.
– Det är supersmidigt, säger Kim Ekström som är chef för Mittmedias kundcenter.

Att adressändra tidningen inför semestern kan vara lätt att glömma, men går på ett kick om du gör det via vår kundservicesajt. Foto: Hasse Holmberg

Annons

Du har semesterpackat bilen, stängt av vattnet till diskmaskinen, låst dörren ordentligt och ska bara be grannen att ta hand om posten de närmaste veckorna.

Det är då det brukar kunna slå dig.

Just ja, tidningen?

– Under hela juni hanterar vi väldigt stora volymer på kundservice och det har nästan uteslutande att göra med frågor om adressändring, framför allt veckan före och efter midsommar. Vi har dubbelt så höga volymer då som vid årsskiftet som också är en av våra absoluta toppar, säger Kim Ekström som är chef för Mittmedias kundcenter.

På TH:s kundservicesajt är det däremot aldrig någon kö och dessutom öppet dygnet runt. Där kan du snabbt adressändra själv med några enkla få steg.

– Det är det allra smidigaste sättet. Och framför allt går det mycket fortare än att ringa in till kundcenter. Det är bara att gå in på tidningenharjedalen.se/kundservice och klicka på ikonen för tillfällig adressändring och logga in om du inte redan är inloggad. Sedan är det bara att fylla i tillfälliga adressen och i start- och slutdatum för perioden, säger Kim Ekström.

Annons

Annons

– Har du inget konto kan du skapa det via länken "skapa konto", men har du redan ett digitalt konto går hela processen på under en minut, skulle jag säga. Du loggar enkelt in med samma inloggningsuppgifter som på tidningenharjedalen.se.

Det tar uppemot fyra dagar innan adressändringen träder i kraft så det är aldrig fel att göra en eller två veckor i förväg.

Hur långt i förväg bör man göra det här?

– Det här är ju något som man med fördel kan göra redan i dag om man vet hur semesterplaneringen ser ut. Det tar uppemot fyra dagar innan adressändringen träder i kraft så det är aldrig fel att göra en eller två veckor i förväg, säger Kim Ekström.

Men bara för att du lämnar hemmet under sommaren behöver du inte ta semester från din papperstidning.

Med e-tidningen, som är en digital version av papperstidningen, kan du fortsätta läsa nyheter varje dag och behålla dagliga vanor som korsord, sudoku och kollen på vädret, börsen och tv-tablån. E-tidningen ingår i din prenumeration (nyhetspaket Komplett, Helg och Digital) och går alltid att ta del av, oavsett om du ligger på Copacabana eller i hängmattan utanför sommarstugan.

E-tidningen är enkel att ladda ned och bläddra i på datorn, surfplattan eller i mobilen. Det enda du behöver göra för att ta del av den är att logga in på gd.se och klicka på länken e-tidning. Bäst är läsupplevelsen i vår e-tidningsapp, som du hittar via App store eller Google play.

Annons

"Det tar uppemot fyra dagar innan adressändringen träder i kraft så det är aldrig fel att göra en eller två veckor i förväg.", Kim Ekström, chef för Mittmedias kundcenter.

Bild: Robban Andersson

Annons

Så adressändrar du på tidningenharjedalen.se/kundservice!

Adressändra gör du enklast och snabbast på vår kundservicesajt tidningenharjedalen.se/kundservice, som har öppet dygnet runt varje dag. Här hittar du också svar på frågor som rör din prenumeration.
Klicka på ikonen "tillfällig adressändring", skriv in den tillfälliga adressen och sätt själv start- och slutdatum för den önskade perioden.
En tillfällig adressändring behöver vara minst två dagar lång, men kan pågå så länge du behöver. Tidningen kan bara adressändras inom Sverige.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan