Annons

Annons

Annons

Ytterhogdal

Läsartext
Föreningsliv: PRO Ytterhogdal

Detta är en läsartext.

Lördagen den 1 december träffades cirka 30 medlemmar i Ytterhogdals PRO till lilla julafton. När vi anlände till församlingshemmet i Ytterhogdal, möttes vi av fint dukade bord. Det spelades cd-skivor med trevlig julmusik, så stämningen var hög redan från början.

PRO Ytterhogdal arrangerade lilla julafton med cirka 30 medlemmar på plats i församlingshemmet. Foto: Solveig Haugen

Annons

Annons

När vi satt oss vid borden hälsade vår vice ordförande, Caj Ek, oss alla välkomna. 

Alla var nog hungriga för vi var inte sena med att förse oss av allt som fanns på det dukade julbordet; gröt, Jansons frestelse, köttbullar, skinka med mera. Allt var hemlagat och smakade mycket gott. En riktig höjdpunkt!

Systrarna Erika och Sofia, från Brunflo, bjöd på underhållande musik. Deras mamma, Majlis, spelade dragspel. Foto: Solveig Haugen

Dagens underhållning förtjänar extra uppmärksamhet. Systrarna Erika och Sofia kom den långa vägen direkt från Brunflo, där de mottagit Lions kulturstipendium. I motiveringen kan vi bland annat läsa:
"Deras musikaliska förmågor där båda sjunger och spelar olika instrument resulterar i en mycket vacker musik som berör lyssnaren.” Vi säger grattis till flickorna!

Vilken underhållning, vi fick höra allt från stämningsfull julmusik till riviga Elvis-låtar. Vi vill också nämna, att mamma Majlis medverkade med sitt dragspel. Stilla natt sjöng vi alla tillsammans. Fantastiskt bra!

Nu väntade kaffe och kaka och den traditionsenliga lottringen. Inget möte utan lotter. Efter dragningen fick vi höra några fler musikstycken, och vi hälsar musikanterna välkomna tillbaka en annan gång.

Annons

Ett stort tack till alla som bidragit till att vi fick en sådan fin avslutning på det här året. Nu tar vi julledigt och träffas igen i början på januari och med många trevliga aktiviteter under det kommande året. Välkomna tillbaka då.

Styrelsen önskade alla en god jul och ett gott nytt år!

Solveig Haugen

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan