Annons

Annons

Annons

Ytterhogdal

Läsartext
Föreningsliv: PRO Ytterhogdal

Detta är en läsartext.

Den 30 november träffades medlemmar i PRO Ytterhogdal, i Överhogdals bygdegård för att med ”julgröt”, avsluta verksamhetsåret 2019.

Mycket har hänt inom föreningen under det gångna året; information om arv och testamenten, besök av kommunens medicinskt ansvariga sjuksköterska om äldrefrågor, studiecirkel om äldre i trafiken och mycket mer. Det går att läsa om allt som skett, på vår hemsida. Sök på PRO Ytterhogdal så kommer ni fram.

Annons

Annons

Styrelsen har planerat aktiviteter inför 2020. Planeringen delades ut. Varje månadsmöte har ett tema och nu kan alla medlemmar, i god tid, se vad som är aktuellt. Det kommer att bli några aktiviteter mellan månadsmötena också. Bland annat planeras att starta ”Gå-fotboll” i januari/februari. I ”Gå-fotboll” har man har två 5-manna lag i spelet. Reglerna är mycket enkla: Bollen ska sparkas in i motståndarlagets mål, förstås. Det är inte tillåtet att springa och det är heller inte tillåtet att tacklas! Spännande! Håll utkik efter startdatum.

Sedan många år har föreningen utlottning av skraplotter bland dem som fyllt i och lämnat in sina motionskort. I år var det Unnie som fick 1:a pris, Sten-Olov 2:a och Elvy 3:e pris. Vi gratulerar!

PRO Ytterhogdal vill också hälsa två nya medlemmar, Tord och Ulla från Överhogdal, välkomna till föreningen. Vi ser fram emot att kunna önska ytterligare fler medlemmar välkomna.

Det var en mycket trevlig stund i bygdegården. Vi tackade Iris och Kerstin så mycket för att de ordnat så fint med dukning och lagat väldigt god gröt.

Slutligen vill vi i styrelsen önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Solveig Haugen

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan