Annons

Annons

Annons

Ytterhogdal

Läsartext
Föreningsliv: PRO Ytterhogdal

Detta är en läsartext.

PRO Ytterhogdal hade sitt årsmöte den 2 mars. Stämningen var hög när Mats Svensson och Georg Eriksson underhöll med musik och sång, både före och efter årsmötesförhandlingarna.

För underhållningen svarade Mats Svensson och Georg Eriksson. Foto: Solveig Haugen.

Annons

Leif Persson, PRO-distriktets ordförande i Östersund, valdes till ordförande för årsmötet. Han berättade bland annat för oss om hur man bedriver arbetet i distriktet. Viktig sak som händer just nu är det förebyggande arbetet för fallolyckor. Förutom det mänskliga lidandet kostar benbrott och andra skador vid fallolyckor, mycket pengar för samhället.

Annons

Årsmötesförhandlingarna genomfördes enligt PRO:s stadgar. Vid genomgång av verksamhetsberättelsen kunde vi konstatera att föreningen har varit mycket aktiv under 2019.

Efter att mötet beslutade att ge styrelsen ansvarsfrihet för 2019, kunde styrelsen känna en viss lättnad. Frågan om ansvarsfrihet är alltid avgörande för om styrelsen kan anses ha arbetat i rätt riktning under året.

Vid valen skedde endast några få förändringar i styrelsen. Två personer avgick och en ny valdes in.

För den som är intresserad av fler detaljer kring valen finns det att läsa mer på PRO Ytterhogdals hemsida. Där kan man läsa om styrelsevalen och även se alla som blivit valda till speciella uppdrag, ämnesansvariga.

Det kommer att bli ett nytt medlemsregister under våren. Även hemsidan kommer att förändras. Senast den sista juni ska nya hemsidan vara i gång. Det gamla medlemsregistret kommer att stängas ner den 1 april och redan den 20 mars måste alla uppgifter vara införda i det nya systemet. Det blir en hektisk tid för de som är ansvariga för både medlemsregistret och den nya hemsidan.

Ett mycket trevligt årsmöte avslutades med att PRO Ytterhogdal bjöd på god mat från Knoppergården. Och förstås mer sång och musik. Vi tackade alla som varit med och ordnat så att dagen blev så lyckad!

Annons

Solveig Haugen

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan