Annons

Annons

Annons

Ishockey

Positiva tongångar i Sveg inför fullsatt hockeypremiär

Text

Efter förra helgens förlust borta mot Strömsund råder det ändå positiva tongångar i Svegslägret inför hemmapremiären. Lagledaren Marcus Gransten räknar med att flera av de spelare som inte kunde vara med första matchen, nu ska finnas på isen.

– Vi går alltid för tre poäng, lovar han.

Håkan Nilsson är tillbaka i Svegsbåset.

Bild: Stefan Persson

Annons

Annons

I coronatider är det begränsningar som råder för fredagkvällens hockeypremiär på hemmais för Svegs IK. 45 platser fanns, alla såldes via förköp. Intresset har varit stort och i normala fall brukar ju Sveg ha omkring 150 personer på läktaren.

Försäsongsträningen har varit lite blandad då många spelare i truppen har saknats på grund av olika anledningar. Under torsdagskvällens träning var det dock full fart på isen och även god uppslutning. Träningarna leds av Håkan Nilsson som gör comeback i båset, till sin hjälp har han Tommy Svensson och Marcus Gransten tar lagledarsysslan.

– Det är väldigt positivt att vi har Håkan tillbaka, han är en mycket duktig tränare, berömmer Gransten.

Årets upplaga är en blandning av gammalt och ungt. Vi mötet mot Strömsund var de flesta spelarna yngre än 20 år. Lite mer rutin ska finnas på isen mot Järpen säger Marcus Gransten.

För de som inte kom över någon biljett till matchen kan det finnas en möjlighet om Svegs IKs supporterklubb lyckas lösa en livesändning via sin facebooksida. Planer finns men inget är klart i skrivande stund.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan