Annons

Annons

Yasin tar över Svegskrogen: ”À la carte är roligast”

Det kan bli en touch av lyx när Yasin Mousavi från Sveg tar över Svegskrogen. Sedan första oktober driver han restaurangen i Sveg, och är precis i färd med att ändra menyerna för en mer à la carte- betonad restaurang.

Yasin Mousavi från Sveg har tagit över Svegskrogen.

Bild: Johannes Berndalen

Annons

Yrket som kock är både spännande och varierande. Men det kanske inte kan ses som något glassjobb att jobba många timmar om dagen. Yasin Mousavi har prövat på det, men i framtiden vill han hellre ta ett steg tillbaka och låta rörelserna arbeta själva. Och hoppa in och jobba som kock då och då. Och han är redan på väg.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy