Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

krönikaHärjedalen

Mikael Andersson
Redaktionsrutan: Stort tack till er alla!

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Bild: Mikael Andersson

Annons

Först ett förtydligande: Ni som i dag får Tidningen Härjedalen med posten kommer att få den med posten även i fortsättningen. Kanske var jag något otydligt i förra veckans redaktionsruta men samma gäller som tidigare – ni kommer att få TH. Skillnaden är att det kan dröja någon dag längre innan den dimper ner, när Postnord inför varannandagsutdelning över hela landet.

Annons

Sedan vill jag bara ge alla som på något sätt engagerar sig i Tidningen Härjedalen ett stort och varmt tack för era insatser. Det har varit ett bra år för TH, allra mest tack vare alla er som prenumererar på tidningen. Något färre har papperstidningen, men samtidigt ökar den digitala upplagan, så det totala tappet är inte särskilt stort. Ni som väljer att ta del av TH i olika kanaler och samtidigt betalar för det – utan er skulle tidningen inte finnas.

Annons

Och försök för all del att logga in och även bli digitala kunder ni som ”bara” läser tidningen på papper. Ta hjälp av någon när och kär som ni har omkring er under julhelgen. Webben ingår i er prenumeration och där erbjuder vi mer av allt, artiklar, bilder och filmklipp. Det är värt ett försök, även om ni helst läser TH i pappersformat. Det gör jag med om jag ska var ärlig.

Ett stort tack också till alla er som väljer att kommunicera era varor, tjänster och budskap i annonser i TH. Utan er skulle tidningen inte finnas. Vi som jobbar på redaktionen har egentligen inget med annonsförsäljning att göra, men vi gillar annonser. Och därför gläds vi också över att vi sett betydligt fler av den varan under året, jämfört med 2020.

Stort tack också till krönikörer, matskribenter, frilansmedarbetare, insändarskribenter, debattörer och andra som på olika sätt bidragit med material under året. Inte minst ni som hör av er och tipsar om vad som händer i Härjedalen. Utan er skulle tidningen inte finnas!

Ingen nämnd, ingen glömd, har jag missat någon så ta med er att ni också finns på tacklistan.

Och ha nu en riktig fin jul, den önskan skickar jag med från hela redaktionen!

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy