Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

krönikaHärjedalen

Mikael Andersson
Redaktionsrutan: Inga nyårslöften i år heller – jo kanske ett

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Bild: Johannes Berndalen

Annons

Det här med nyårslöften. På den vänstra axeln sitter en som viskar i mitt öra att det är ändå ingen idé, vad du än lovar kommer du inte att kunna hålla det. På den högra axeln viskas något annat, att det självklart är något positivt med löften, att det handlar om en ambition för det kommande året, en målsättning att kämpa mot. (Läs inte in någon politisk vänster/högerskala i detta nu).

Annons

Men att försöka bli lite bättre, att ge er läsare lite mer av nyheter, debatt och aktualiteter från Härjedalen, att bjuda på ännu lite mer relevant och intressant journalistik från vår lilla del av världen, det få bli mitt och redaktionens nyårslöfte till er läsare för 2022. Det är ju egentligen självklart, hela grundförutsättningen för TH:s arbete. Och vi kan alltid bli bättre!

Annons

Idag tittade en före detta prenumerant i på redaktionen och ville ha hjälp att sätta igång en prenumeration på nytt. Vi har allt som oftast bra erbjudanden för nya och nygamla prenumeranter och enklaste vägen att ta del av dem är att gå via vår webbsida, www.tidningenharjedalen.se eller att ringa kundtjänst på 010-709 79 00. Med det inte sagt att vi inte vill ha besök på redaktionen. När vi är på plats står dörren öppen. Välkommen! Och har du svårt med ”datan” så gör vi ett försök att hjälpa dig. Men som sagt, snabbast hjälp får du nog via kundtjänst, även om det kan vara lite telefonkö där.

Det blir inga kryssvinnare i detta nummer. Från och med nu presenterar vi vinnarna med två veckors fördröjning, så att alla som får tidningen med posten ska ha chans att hinna skicka in sina svar i tid. Märk gärna era kuvert med veckonummer.

Med hopp om ett fint och fridsamt 2022

Mikael Andersson

chefredaktör

Tidningen Härjedalen

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy