Annons

Annons

Annons

Annons

Härjedalen

Redaktionsrutan: Ibland är det svårt att få med allt

Bild: Johannes Berndalen

Annons

Det här numret hade vi svårt att få in allt i och flera artiklar, både sådana som redan har gjorts och sådana som planeras fick ställas, alltså skjutas lite på framtiden till kommande nummer. En del kommer ni som läser på webben att kunna ta del av före papperstidningsläsarna. Det är ju så det fungerar för de flesta medier, våra webbpubliceringar är lika mycket TH som tidningen.

Annons

Ett nytt sätt att nå ut med våra nyheter, åtminstone för oss på TH, är automatiserade nyhetsbrev. Ni som har en prenumeration och som har registrerat era epostadresser hos oss, får varje morgon ett nyhetsbrev med de fem senaste nyheterna som vi publicerat på vår webb. Elaka tungor skulle möjligen hävda att ibland har inte fem nyheter under ett dygn på TH-sajten. Och så kanske det kan vara ibland. Det må vara hänt. Å andra sidan försöker vi göra just nyheter och fyller inte på med material från andra håll och kanter. Vi håller Härjedalen i fokus.

Annons

Testa gärna att läsa nyhetsbrevet och hör av dig med åsikter och funderingar (Det går att säga upp om du absolut inte vill ha det).

Samtidigt släpper vi inte vår papperstidning. Det är fortfarande där vi har absolut flest läsare och våra största annonsintäkter. Vi vet att många gillar att läsa nyheter i en tidning och det kommer vi att fortsätta erbjuda under lång tid framöver.

I veckans TH kan du bland annat läsa om flera överklaganden av riv- och bygglov i Tänndalen, fina framgångar för idrottsungdomar från Härjedalen och om det välsignade moset, som Laila lyfter fram tidningens matsidor. Missa inte heller debatten kring kommunens gåva på 2000 kronor till alla anställda.

Hä bar å läs för att parafrasera en känd skidåkare.

Mikael Andersson

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Tidningen Härjedalen

Annons

Annons

Till toppen av sidan