Annons

Annons

Annons

Härjedalen

Kockar mötte matmakare i Härjedalen – fokus på det lokala

En kontingent kockar från länet gjorde under måndagen en matresa genom Härjedalen, och träffade flera lokala producenter av livsmedel. Bland annat Niklas Persson i Hede som bygger nya lokaler för Hede Kött och Chark på dryga 500 kvadratmeter.

– Jättebra med en sådan här resa, säger Niklas.

Niklas Persson på Hede kött och chark var en av livsmedelsproducenterna i Härjedalen som fick besök. Härjebrygg i Tännäs var en annan.

Bild: Mikael Andersson

Annons

Resan gick från Klövsjö till Ljusnedal. Sedan till Tännäs och vidare över Hede tillbaka till Klövsjö. Sammanlagt 16 kockar och annan personal från olika restauranger och verksamheter runt om i länet besökte under måndagen Klövsjö och Härjedalen för att se vad lokala livsmedelsproducenter har att erbjuda.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan