Annons

Annons

Annons

Härjedalen

Kockar mötte matmakare i Härjedalen – fokus på det lokala

En kontingent kockar från länet gjorde under måndagen en matresa genom Härjedalen, och träffade flera lokala producenter av livsmedel. Bland annat Niklas Persson i Hede som bygger nya lokaler för Hede Kött och Chark på dryga 500 kvadratmeter.

– Jättebra med en sådan här resa, säger Niklas.

Text

Niklas Persson på Hede kött och chark var en av livsmedelsproducenterna i Härjedalen som fick besök. Härjebrygg i Tännäs var en annan.

Bild: Mikael Andersson

Annons

Resan gick från Klövsjö till Ljusnedal. Sedan till Tännäs och vidare över Hede tillbaka till Klövsjö. Sammanlagt 16 kockar och annan personal från olika restauranger och verksamheter runt om i länet besökte under måndagen Klövsjö och Härjedalen för att se vad lokala livsmedelsproducenter har att erbjuda.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan