Annons

Annons

Annons

Annons

krönikaHärjedalen

Mikael Andersson
Så får du TH gratis – gäller dig som är 18-25

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Bild: Karolin Johansson

Annons

Det här gäller inte alla, utan härjedalingar och andra i åldern 18 till 25, som är intresserad av TH:s innehåll. Fram till valet den 11 september har du möjlighet att ta del av allt innehåll på Tidningen Härjedalens webb, utan att betala en krona för det.

Annons

Annons

Varför?

Vi tror att det vi gör är viktigt. Vi tror att du som väljare kan ha nytta av vår journalistik. Vi tror att den lokala journalistiken, där TH är en tung spelare i Härjedalen, har en funktion i den lokala demokratin. Som lokaltidning lyfter vi ämnen och frågor som berör, vi fungerar som en arena för debatt och diskussion och vi försöker spegla och beskriva det samhälle vi själva lever och verkar i.

Självklart vill vi också ha fler prenumeranter bland yngre människor, det är inget att sticka under stol med. Journalistik kostar pengar. Lite krasst kan man jämföra våra artiklar med bullar, skor, glasspaket eller vilken annan produkt som helst. Åtminstone i ett strikt affärsekonomiskt perspektiv. Du tar inte bara mjölken och går ut genom kassan på ICA utan att betala. Så funkar det inte och så funkar det inte heller för oss.

Kommersiella medier, som TH, måste ta betalt för att få in pengar till löner, hyra och andra omkostnader. Oavsett om det handlar om artiklar rakt in i din mobil, på dataskärmen eller i papperstidningen.

Nu bjuder vi på vår journalistik fram till valet, för dig som är i den lite yngre åldersgruppen. Erbjudandet hittar på HÄR.

Annons

Om du nappar så avslutas din prenumeration automatiskt den 11 september. Sedan är det ditt val om du vill fortsätta. TH är oberoende journalistik om, av och för Härjedalen, och vi på tidningen hoppas såklart på en fortsättning!

Mikael Andersson

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Tidningen Härjedalen

0680 553 94

Annons

Annons

Till toppen av sidan