Annons

Annons

Annons

Funäsdalen

Läsartext
Många aktiviteter i Funäsdalens PRO-förening

Detta är en läsartext.

PRO-lunch 29 augusti. Vi träffades, 59 PRO-medlemmar, på GT-gården i Tännäs, där vi blev bjudna på surströmming med alla tillbehör. De som inte åt surströmming blev bjudna på matjessill och inlagd sill.

Funäsdalens polis, Ola, informerade om hur äldre bör vara uppmärksamma på att inte bli lurade av bedragare via internet och (dörrknackare) vid dörren.

Annons

Vi blev underhållna av Trana på gitarr och Bengan på keyboard.

Annons

Kaffe med hembakat bröd blev en fin avslutning på en trevlig dag. Lotterier hade vi också.

PRO-lunch 30 september. 46 PRO-medlemmar från Funäsdalens PRO träffades på Skoogs krog för samvaro och få avnjuta en lunch som bestod av Biff à la Lindström med ugnsstekt potatis och tillbehör.

Kaffe och kaka serverades efter maten och medlemmarna fick chans att köpa skraplotter.

PRO-lunch 12 oktober. Det var träffasdag i PRO-lokalen i Funäsdalen. Det kom 22 medlemmar. De som ville gick ut på en liten promenad och sedan bjöds det på blomkålssoppa med vitlöksbröd till.

Vi pratade om vår hembygd med omnejd. Det var intressant att höra, för själv är jag inflyttad. Kaffe och kaka är en självklarhet liksom lotteri. De som stod för träffasdagen var Christina Ling och Jenny Moen.

PRO-lunch 28 oktober. 69 PRO-medlemmar for från Funäsdalen till Vauldalen i Norge. Av dem var det 13 stycken PRO-medlemmar från Hede-Vemdalens PRO. Vi blev bjudna på sik, inlagd gurka, potatis och morötter med sås. Alla var nöjda med lunchen.

Jorid Skott Svendsen, en av servitriserna, berättade om Vauldalen med omnejd.

Kaffe med hembakat bröd av Christina Ling, och som vanligt fanns det PRO-skraplotter att köpa. Vi blev underhållna av två lokala musiker på fiol och dragspel.

I-M Sundell

Ulla Johansson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan