Annons

Annons

Annons

Härjedalen

Redaktionsrutan: TH har världens bästa läsare

Text

Bild: Mikael Andersson, Johannes Berndalen

Annons

Så är det. Det finns inga bättre. Varenda en av er är oerhört värdefull. Och utan er, ingen Tidningen Härjedalen. Så enkelt är det.

Säkert har ni någon gång möts av en sur redaktör när ni ringt in till redaktionen, eller mötts av en stressad tangentknackare med bleka ögon, fästa vid datorns skärm, om ni haft vägarna in på redaktionen i Sveg. Kanske har vi någon gång också ställt en obekväm fråga, eller författat en rubrik som inte riktigt fallit i smaken.

Annons

TH gör inte alltid alla till lags, och sådan är journalistiken. Däremot ska vi vara oberoende och rättvisa i vårt berättande, och har ni synpunkter på hur vi klarar det så ska ni naturligvist höra av er. (Hör också gärna av er med tips om vad som händer eller drabbar, alla sådana tages tacksamt emot.)

Oavsett våra tillkortakommanden, så läser ni Tidningen Härjedalen, och för det vill jag tacka er från djupet av mitt hjärta. Säkert fyller TH något slags behov, vi är ju trots allt den enda lokaltidningen i världen med fullt fokus på Härjedalen. Det känner jag som chefredaktör en viss stolhet och glädje över, och det är en ynnest att få jobba med lokal journalistik i det här sammanhanget. Det är också en ynnest att få ha världens bästa läsare. För det är ni.

Annons

Någon kanske tycker att jag smörar, och det gör jag väl, men det är ju sant! Sant är också att allt blir dyrare, inte minst papper, tryck och distribution, vilket även påverkar Tidningen Härjedalen. Från den första januari höjs månadspriset på TH med ungefär motsvarande en kaffekopp på Ica i Sveg. Lite beroende på hur ni betalar er prenumeration så har ni fått eller kommer att få mer information om detta.

Jag hoppas förstås att ni vill fortsätta läsa oss, i papper, på webb, i mobil, trots prishöjningen. TH är oberoende journalistik om, av och för Härjedalen. Bonnierkoncernen må vara TH:s ägare, men det är för er läsare Tidningen Härjedalen finns till.

Ni är bäst!

Mikael Andersson

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Annons

Tidningen Härjedalen

TH-läsare.

Bild: Mikael Andersson

Mikael Andersson.

Bild: Johannes Berndalen

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan