Annons

Annons

Annons

Sveg

Insändare
Fler frågor om nya parkeringsplatserna i Sveg

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Privat

Annons

Lite funderingar och frågor angående artikeln om de "Nya parkeringsplatserna i Sveg..." det stod om i ett tidigare nummer av TH.

De gånger jag haft ärende ner på Sveg har jag nyfiken följt vad som hänt där. I somras börjades det att gräva bakom de tidigare parkeringsplatserna, carport med elstolpar, och stora tallar sågades ner. Vägen framför parkeringsplatserna skulle flyttas bakom.

Annons

Annons

Fråga 1: När blev de parkeringsplatserna iordningställda, inte så många år sedan? När den nya vägen så småningom blev klar så hade den flyttas närmare Medborgarhuset och där den ursprungliga  tänkta nya vägen, där det grävdes med mera, är det nu ett djupt dike.

I artikeln i TH står det att vägdragningen ändrades på grund av viktiga kablar i marken där. Tycker att de som hade ansvar för detta bör veta att man undersöker det innan man börjar gräva. Fråga 2: Hur mycket kostade den fadäsen skattebetalarna?

Nu den sista tiden har det planerats för upprättandet av den nya carporten och vi såg då vid ett besök i Sveg en helg att det stod fem olika arbetsmaskiner inne på det inhägnade området. Fråga 3: Hur mycket kostar de per timme?

Asfaltsläggningen gjordes när det snöade som värst en kväll för inte så länge sedan. Fråga 4: Är det inte risk för sättningar?

Fråga 5: Var det nödvändigt med denna flytt och ny väg till de biologiska dammarna?

En som undrar över vart våra skattepengar tar vägen.

Sparsam pensionär

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan