Annons

Annons

Annons

krönikaHärjedalen

Mikael Andersson
Redaktionsrutan: TH:s tomtar önskar god jul och gott nytt år!

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

TH-tomtarna önskar god jul till hela Härjedalen!

Annons

Man tappar lite fart så här när december har passerat hälften och julskinkan snart står och griljeras i ugnen. Jag gör det i alla fall. Det blir ju ofta några dagars ledighet kommande helger, och även om det kan vara stressigt med matlagning, julklappsjakt och allt annat stök, så sänker sig något slags lugn över jultillvaron.

Visst har jag jobbat jular, och jag vet att det är många härjedalingar som får slita över helgerna, inte minst inom omsorgen och i turistnäringen. Där rullar hjulen även när alla andra är lediga. Inte alla har det heller så kul hemma i trasiga relationer, alkohol och hin håle och hans moster. Livet är ju som det är, oftast ganska långt ifrån perfekt, oavsett julhelg eller andra högtider.

Annons

Annons

Då kan det vara lite befriande att läsa om Ann-Ristin som öppnar sitt hem under julen och bjuder in ensamma, om ungdomar i Härjedalen som driver företag och kanske sitter på nästa lysande affärsidé och inte minst alla julhälsningar som detta nummer av TH är fyllt av. De riktar sig till er, TH:s läsare. Någon har tyckt det varit värdefullt att just ni ska få ta del av en julhälsning i denna tidning. Ni är kanske inte så jättemånga jämfört med DN, Aftonbladet eller Expressen, men ni är speciella och värdefulla, inte minst för den här lokaltidningen.

Och det gäller både läsare och annonsörer.

Vi på TH:s redaktion, Stefan, Linda-Maria, Johannes och undertecknad vill också passa på att önska er alla en riktigt god jul. Och så skickar vi med en önskan om lite extra stor julefrid och juleglädje i alla era hjärtan kommande dagar.

Ta hand om er.

Bild: Johannes Berndalen

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan