Annons

Annons

Annons

Sveg

Läsartext
Årets första SPF-möte i Sveg

Detta är en läsartext.

SPF Seniorerna Sveg har haft sitt första månadsmöte för året. Ordförande Rolf Byqvist hälsade omkring 30 medlemmar välkomna.

Mötet inleddes med att Märit Eriksdotter informerade om äldreplanen, som kommunfullmäktige antagit. Hon uppmanade medlemmarna att ta del av den. Vidare tog hon upp att det planeras för boulespel inomhus på Senioren. Affischering kommer att ske angående denna aktivitet.

Annons

Annons

Ett musikafé kommer att anordnas den 9 mars på Senioren där medlemmarna samt de boende på Senioren är välkomna. Optimisterna medverkar och denna afton framför dom ett Evert Taube-program.

Årsmöte kommer att hållas efter påsk. Då alla medlemmar i styrelsen är valda till nästa årsmöte flaggade ordföranden för att det kan bli svårt att få ihop någon ny styrelse.

Ordförande frågade medlemmarna på mötet om dom hade några önskemål om aktiviteter.

Ett önskemål var att ha en grilldag vid Sandtjärn. En förutsättning för att denna aktivitet ska kunna genomföras är att några av medlemmarna hjälper till med att ordna denna dag.

Märit Eriksdotter föreslog att någon föreläsning även kan göras digitalt via länk.

Eva Gillstedt, sjuksköterska vid Svegs hälsocentral, var inbjuden till dagens möte. Hon informerade bland annat om Apodos (apotekets dosförpackade läkemedel).

Medlemmarna bjöds på fika och som avslutning var det dragning på de inköpta lotterna och vinster delades ut.

Ingrid Östlund

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan