Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Läsartext
SKPF har genomfört medlemsmöten i alla kommuner

Detta är en läsartext.

SKPF Jämtland Härjedalen arrangerade under veckorna 12 och 13 de årliga medlemsmötena i Berg, Bräcke, Härjedalen, Krokom, Ragunda, Strömsund och Åre. Ett hundratal medlemmar hörsammade kallelsen. Syftet med mötena är att försöka skapa en lokal organisation, informera om SKPF:s verksamhet samt ge medlemmarna en möjlighet ett ställa frågor och lämna förslag på önskade aktiviteter.

Annons

Här en bild från SKPF:s medlemsmöte i Strömsund.

Annons

Innan mötena bjöds medlemmarna på en god lunch med antingen en varmrätt eller en smörgåstårta beroende på var vi höll till. I likhet med tidigare år kunde vi konstatera att det inte gick att få igång någon lokal verksamhet så det blir att fortsätta som tidigare, det vill säga att styrelsen i Östersund arrangerar ett medlemsmöte per år i de olika kommunerna. Alla andra aktiviteter som genomförs av Östersunds avdelningen riktar sig givetvis till alla medlemmar i länet.

Mötena fortsatte med information om årets kommande verksamhet och en del anmälningar om deltagande mottogs. Därefter informerade vi om nyheten med fem timmars årlig gratis juridisk rådgivning som ingår i hemförsäkringen sedan 1 januari i år. Nyheten uppskattades och juristerna kommer nog att få fulla händer de kommande åren.

Avslutningsvis diskuterades olika aktiviteter som önskas genomföras och speciellt för kommande år då vi jubilerar för att vi funnits till i 40 år.

Bo Sandholm

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan