Annons

Annons

Annons

krönikaHärjedalen

Mikael Andersson
Äntligen får DN:s läsare tillgång till TH (och tvärtom)

Text

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Flera tidningar blir tillgängliga för de som väljer att ta prenumerationen +Allt på TH:s webb. Bland annat Dagens Nyheter, Gefle Dagblad och Expressen.

Annons

En stor, viktig och lokal titel, och lite på köpet Dagens Nyheter och Expressen. Det innebär i korthet vårt nya prenumerationserbjudande +Allt.

Annons

Jag ska börja med att vara helt transparant. Detta gäller bara digitala upplagor av titlarna. Inte pappers- eller e-tidning. Så om du absolut vill ha TH på det sättet, vilket jag respekterar, förstår och gläds över, sluta läs nu.

Annons

Om du å andra sidan tycker det verkar intressant, att förutom Tidningen Härjedalen digitalt, även kunna ta del av journalistiken i några av Sveriges största tidningar, Dagens Nyheter och Expressen, på webb eller i mobil, då kan det vara värt att läsa vidare.

Den viktigaste tidningen är ju den lokala, i det här fallet Tidningen Härjedalen. Men ett bra komplement kan ändå vara till exempel Dagens Nyheter, som även den ägs av Bonniersfären och gör en hel del bra journalistik. Framför allt är det en rikstäckande tidning med också ett internationellt perspektiv. Min favorit bland journalisterna är Rysslandskorrespondenten Anna-Lena Laurén, som gång efter gång levererar träffsäkra och lysande reportage och analyser om vårt stora grannland i öst.

Bara hon är värd pengarna, jag lovar.

I det digitala paketet +allt, som du enklast tecknar på vår webb, ingår också ett 40-tal systertitlar till Tidningen Härjedalen i samma koncern, som Länstidningen, Ljusdalsposten och Mora Tidning, för att nämna några.

OBS igen att detta är ett digitalt erbjudande. Har du redan paketet TH digital kan du uppgradera till +Allt, annars behöver du teckna en ny prenumeration.

+Allt kostar 199 kronor per månad och det är väl investerade pengar för dig som vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i Härjedalen, Sverige och världen. Med kvalitetsjournalistik.

Mikael Andersson
Chefredaktör och ansvarig utgivare
Tidningen Härjedalen

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan