Annons

Annons

Annons

Vemdalen

Vinkällare och mexikansk mat – ny restaurang i Vemdalen

Häromveckan slogs portarna upp för en ny restaurang i Vemdalen. Tanken var att hyra en källare för att brygga vin, men det slutade med att Anders Flodén och Darko Pap köpte hela fastigheten, och startade nytt.

– Vi använder många lokala produkter och influeras av det mexikanska köket, säger Anders Flodén.

Text

Darko Pap och Anders Flodén har dragit igång vinkällare och restaurang i Vemdalen. Maten är med mexikanska influenser.

Bild: Mikael Andersson

Annons

På nya restaurang Poppens i Vemdalen har det redan gått åt några papperspåsar med chilifrukter, trots att restaurangen bara varit öppen några helger. Men så är menyn också influerad av det mexikanska köket. Här serveras quesadillas, tacos och nachos, det framgår av den handskrivna griffeltavlan bakom baren som tjänar som meny.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan