Annons

Annons

Annons

Uppfostringslavetten

Insändare
Är det okej att slå sina medarbetare i Härjedalens kommun?

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Micke Engström

Annons

Är det nu vi accepterar att det är okej att slå varandra också? Vart är denna stackars medarbetare? Vad är okej nästa gång? Är det detta Härjedalens kommun vill förmedla till nästa generation? Vår framtid! Våra ungdomar och våra barn.

Hur skulle det vara om en medarbetare slog sin chef? Då skulle det förmodligen se annorlunda ut. Detta är rent av bedrövligt enligt mitt tycke. Uppläxning? Det kan man göra på 1000 olika sätt utan att slå en annan människa. Frågan är vart empati, trygghet och förtroende har tagit vägen?

Annons

Annons

Jag hoppas innerligt att medarbetaren fått uppbackning. Jag är redan på den svart listan i Härjedalens kommun då jag uttryckt mig förut. Så jag fortsätter att uttrycka mig och jag vet att fler människor har samma åsikt som jag. Härjedalens kommun – vad vill ni att invånarna i kommunen ska ha för förtroendet för er? Vill ni inte att människor ska komma och arbeta här?

Jag är rätt säker på att man inte vill vara en del av detta ”uppfostringssätt”.

Alla ni politiker jag ställer frågan till er! Är det detta ni också vill förmedla att här är det helt okej att vi slår varandra för det är ju uppfostran?!  Kom hit bo, lev och gör vad du vill på ditt arbete, vi kommer aldrig ge dig sparken ...

Jag är inte imponerad av detta, jag är snarare jävligt förbannad över hur kommunen kan tillåta detta beteende. Jag hoppas att medarbetare har anmält både chefen och kommunen. Och var är journalistiken i de hela? Var är frågorna?

Theres

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan