Annons

Annons

Annons

Funäsdalen

Läsartext
Funäsdalens PRO arrangerade årsmöte och vårträffar

Detta är en läsartext.

Den 26 mars träffades 56 PRO-medlemmar för att genomföra årsmöte på Forbonden vid Svansjöliftarna i Tänndalen. Efter mötets öppnande hölls en parentation och diktläsning. Därefter följde sedvanliga mötesförhandlingar.

Efter mötet åt vi PRO-lunch som bestod av köttfärsbiffar med potatis, sås, rotfrukter och grönsaker. Efter maten fick vi kaffe och kladdkaka med grädde. Vi blev underhållna av Ragnar Wagenius, Evert Jonsson och Niklas Sudén. Lotteri och skraplotter erbjöds medlemmarna och som vanligt var stämningen glad och hjärtlig.

Annons

Annons

Den 19 april träffades 16 medlemmar från Funäsdalen för att få avnjuta en god köttgryta som Christina Ling hade lagat. Det bjöds även på kaffe och kaka. Dessutom fanns lotteriförsäljning.

Den 12 maj arrangerades lunch på Gobua i Funäsdalen. 58 PRO-medlemmar kom till den månatliga lunchen. Det bjöds på ugnsbakad lax med potatis, sås och grönsaker, eller fläskkarré med potatis, sås och grönsaker. Till efterrätt blev vi serverade chokladmousse med grädde och kaffe. Nöjdhetsfaktorn var stor när vi lämnade Gobua.

Den 24 maj var det träffasdag i Funäsdalen med 17 PRO-medlemmar, för att umgås och ta en promenad. Vi blev bjudna på smörgåstårta med lax, räkor och sallad. Efteråt blev det kaffe och kaka, samt lotteriförsäljning.

Inga-Maj Sundell

Ulla Johansson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan