Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fyrfasen levererar kommunens el från 2019

Annons

Fyrfasen Energi AB blir Härjegårdars och Härjedalens kommuns nya strategiska energipartner, ett samarbete som täcker leverans av elenergi och rådgivning i energifrågor.

Uppdraget som strategisk energipartner innebär att Fyrfasen Energi från 2019 levererar elenergi till Härjegårdar och Härjedalens kommuns samtliga anläggningar i kommunen. Men redan från i år blir man leverantör av tjänster inom energiområdet, exempelvis energianalyser, energieffektivisering och projektledning, samt tjänster inom övriga energifrågor som rådgivning kring solceller och laddinfrastruktur. Avtalet sträcker sig 2021 ut.

Fyrfasen tar hand om elavtalet för Härjedalens kommun och Härjegårdar.

– Samarbetet med Fyrfasen kring strategiska energitjänster ligger helt i linje med Härjegårdars planer i att investera i energismarta och energieffektiva tekniska lösningar i våra fastigheter. Vi ser fram emot ett nära samarbete med en nytänkande energipartner, säger Hans Heuser, vd Härjegårdar Fastighets AB.

- Vi är mycket glada över uppdraget att som strategisk energipartner få möjligheten att leverera elenergi inom kommunen. Samtidigt gemensamt gör vi ett viktigt avstamp till förmån för miljöfrågor som solceller och fler laddmöjligheter i kommunen, säger Cecilia Norberg, vd för Fyrfasen Energi AB.

 

 

 

Annons