Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tidningen Härjedalen nu ännu lättare att läsa som e-tidning

Annons
TH kan du läsa som e-tidning på dator, i surfplatta och mobil. Och på utgivningsdagen finns den tillgänglig redan strax efter kl 01 på natten.

E-tidningen är precis som den vanliga papperstidningen, fast du kan läsa den på dator, surfplatta och mobil, var du vill, när du vill.

Nu har vi infört en ny smart funktion i Tidningen Härjedalens e-tidning: läsläget eller artikel-läget, som gör det enklare att läsa innehållet.

Så funkar läsläget - se filmen

(Filmen visar bilder från Gefle Dagblads e-tidning, men läsläget fungerar precis likadant i e-tidningen för Tidningen Härjedalen)

Tryck en gång på en artikel så öppnas det speciella läsläget, där du enklare kan läsa artikelns innehåll.

Tryck på stäng-krysset för att återgå till "vanliga" visningen.

Om du vill zooma in som förut i tidningsläget trycker du snabbt två gånger med fingret på surfplattan och mobilen (eller dubbelklickar om du använder datormus).

Om du läser e-tidningen i våra appar för IOS eller Android fungerar läsläget i alla plattformar: dator, surfplatta och mobil.

Om du läser e-tidningen i webbläsaren fungerar läsläget för närvarande bara i datorversionen, inte i versionen för surfplatta och mobil.

>> Här hittar du e-tidningen och apparna

>> Vad tycker du om läsläget? Tyck till!

Så använder du läsläget

1. Tryck en gång på en artikel (enkelklicka med datormus)
2. Artikel-läget öppnas. Tryck på Stäng-krysset högst upp för att återgå.

Läsläget fungerar på de flesta sidor i e-tidningen, dock inte på alla, till exempel inte på in- och utrikessidorna och vissa reportage.

Vi hoppas att du ska uppskatta den här nya funktionen.

Annons