Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ytterhogdals Joe Massey provtränar med GIF Sundsvall: "Han jobbar stenhårt varje dag"

I fjol hämtade Östersunds FK mittfältaren Curtis Edwards från division 3-laget Ytterhogdals IK. Nu kan Joe Massey bli nästa spelare att ta samma steg när han är på två dagars provträning med GIF Sundsvall.
– Han har en jättebra attityd, säger Ytterhogdals tränare Brian Wake om Massey.

Annons

Massey har spelat både som högerback, defensiv mittfältare och mittback i Ytterhogdals gruppspelsmatcher i Svenska cupen, dit laget tog sig som enda division 3-lag i Sverige.

– Han kan spela på flera positioner och han jobbar stenhårt varje dag, så det är välförtjänt, säger Ytterhogdals tränare Brian Wake och fortsätter:

– Han är 19 år och spelade i Chesterfield tidigare. Han har varit med oss i två säsonger nu och han blev inbjuden till Sundsvall under veckan. Han tränade där i går och kommer att träna med dem i dag också, säger Ytterhogdals tränare Brian Wake om Massey.

Joe Massey på Norrporten Arena.

Förra sommaren tog Curtis Edwards steget från Ytterhogdal till Östersunds FK och gjorde snabb succé i allsvenskan.

– Det visar att det går att ta steget, precis som Curtis har visat tidigare, säger Wake, som gärna ser sina spelare försvinna till högre nivåer.

– Vi har många unga, duktiga spelare här. Han är en av dem som gjort det jättebra. Han har en jättebra attityd, men jag tror att vi har fler som kan ta steget. Jag har talat om för alla spelare här att jag ska försöka hjälpa dem ta steget.

Annons