Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Henrik Harlaut lovar ännu mer galenskaper – se hans tävling B&E Invitational

/
  • Henrik Harlaut lovar mer galenskaper - nu kan du se hans inbjudningstävling B&E Invitational på vår sajt.

För andra året i rad går B&E Invitational av stapeln. Bakom inbjudningstävlingen står Åres Henrik Harlaut och Phil Casabon. Klicka på länken längst ner för att se tävlingarna.

Annons

LÄS intervjun med Henrik Harlaut om årets tävlingar här.

B&E Invitational startades av Henrik Harlaut, Åre, och Phil Casabon, Kanada, 2014. De ville komma bort från det traditionella tävlingsformatet och i stället se kreativa påhitt från de inbjudna åkarna.

I år ställer de upp ett av de mest avancerade startfälten sedan tävlingen startade och kan bland annat stoltsera med att ha legendaren Jon Olsson som gör comeback på startlinjen.

LÄS MER: Henrik Harlauts nya lekstuga – Inspirerad av skateboarding

Förra året gick pris för genomgående bästa tävling och bästa trick till 25-åringen Noah Albaladejo från Andorra, "Best Style" till Phil Casabon och publikens val till Henrik Harlaut. Över 50 000 åskådare såg förra årets tävling via livestream.

LÄS MER: Harlaut testar gränser med egen tävling

Candide Thoveaux, som bland annat gjort sig känd genom sina respektlöst vilda härjningar i Alperna som han fångat på bild och lagt på Youtube, är en av de mest intressanta åkarna i fältet.

Kolla in klippet av Candide Thovex när han bland annat åker genom en ölservering ovan (vi rekommenderar särskilt avsnittet från 3.55 in, men inte att ni testar det här själva).

Du följer tävlingarna på lördag med start 15.00 genom att klicka här.

För fler nyheter om freeskiing, slopestyle, Big Air, slopestyle och annan vintersport - gilla Skidpuls på Facebook.

Annons