Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Problemen fortsätter för Victor Öhling Norberg

/
  • VÖN ligger nerbäddad med en förkylning. Förhoppningsvis stör det inte hans chanser i italienska Watles.

Victor Öhling Norberg har haft otur den här säsongen. Först var det kraschen i Montafon som stoppade honom från vidare tävling i början på december. Nu är han dessutom sjuk.

Annons

25-åringen från Funäsdalen vann världscupen i skicross för två år sedan och blev näst bäste man förra säsongen. Inför den här var han laddad för revansch men det har inte gått hans väg. I kvartsfinalen i Montafon i Österrike hände något med ryggen. Han fick föras till sjukhus men där konstaterades att det inget var trasigt. Men Victor Öhling Norberg, eller VÖN, har haft problem till och från under hösten. Han har tvingats avstå från vissa dagar på en del av träningslägren men lyckades ändå ta sig högst upp på pallen i italienska Innichen den 20 december. Helgen innan fick han avstå från tävlingarna i Val Thorens.

Om tio dagar är det dags för de första världscuptävlingarna på det nya året i italienska Watles. Förhoppningsvis ska VÖN vara på benen då, efter att ha meddelat via sin Instagram att träningen nu störs av en förkylning. Det återstår att se om han hinner bli frisk nog tills dess. I helgen körs även Svenska Cupen i Duved där flera landslagsåkare är med, dock troligtvis inte Victor Öhling Norberg.

Annons