Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Analys: Nylander var bäst – offensivt

William Nylander, Adrian Kempe och Oskar Lindblom var några av Juniorkronornas bästa spelare mot Tjeckien.

Annons

William Nylander

Matchens bäste offensivt. Har ständigt fart under skridskorna, spelar smart och var den som dirigerade den fina förstakedjan med Oskar Lindblom och Axel Holmström. Ett ständigt hot offensivt.

Adrian Kempe

Tvåmålsskytten Kempe driver som vanligt på med sin skridskoåkning. Skottet som gav Sverige det viktiga 1-0-målet var både hårt och välriktat. Båda målen gjordes i power play. Kempe växte in i matchen, och avslutade starkt. Fick pris som Sveriges bästa spelare i matchen.

Victor Olofsson

Olofsson var osynlig i matchen. Matchades sparsamt men kämpade och slet när han var inne på isen. Hamnade fel i position bitvis.

Jens Lööke

Jens Lööke dök upp från ingenstans och gjorde 2-0 till Sverige i den första perioden. Bidrog med frän skridskoåkning och fysiskt spel. Skapade både tid och utrymme till sina kedjekamrater.

Oskar Lindblom

Tre poäng blev det för en av Brynäs bästas spelare i vinter. Lindblom spelade smart matchen igenom och verkar trivas med Nylander och Holmström.

Adam Brodecki

En helt okej match från Brodeckis sida.

Jacob De la rose

Lagkaptenen med förflutet i Leksand spelar lojalt och ta ansvar i båda riktningar. Riktigt hög klass på målet som punkterade matchen. Backhandskottet i det första krysset var utsökt. Kan bidra mer offensivt.