Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bandypuls livesänder tre Sverigematcher från bandy-VM – så gör du för att se sändningarna

Nu är det klart – Bandypuls sänder tre av Sveriges matcher i bandy-VM.
Sverige–Finland, Sverige–Kazakstan och den högst väntade semifinalen ses hos oss live - och utan extra kostnad för alla prenumeranter hos Mittmedia.
– Vi driver Sveriges bästa och mest initierade bandyapp och bandysajt. Vi vill varje dag ge alla bandyälskare den bästa upplevelsen. Då känns det förstås häftigt och viktigt att vi kan de erbjuda våra användare tre VM-matcher, säger Mittmedias Mattias Wallström.

Sverige–Finland från Ale Arena, måndag 28 januari klockan 19.00.

Sverige–Kazakstan från Arena Vänersborg, onsdag 30 januari klockan 19.30.

Sveriges semifinal från Arena Vänersborg, fredag 1 februari klockan 20.00.

Det är de tre matcherna Bandypuls.se och Mittmedias nyhetssajter sänder live från bandy-VM i Vänersborg och Surte.

- För Mittmedia, som driver Bandypuls, så är livesänd toppidrott en viktig del för oss. Vi sände över 700 matcher och tävlingar under 2018 och vi ska fortsätta satsa hårt även 2019. Vi hoppas kunna presentera fler häftiga nyheter framöver, säger Mattias Wallström, affärsutvecklingsansvarig.

Så sent som vid den här tidpunkten 2018 sände Bandypuls från bandy-VM i Chabarovsk – ett mästerskap som för svensk del slutade med ett silver.

Det var en tittarmässig succé, trots de något för svenska tittare ogästvänliga avslagstiderna.

– Det var ett häftigt äventyr – och det visar att det finns ett intresse för landslagsbandy. Det fick vi även bevis på när vi sände sista träningsmatcherna inför VM från Rättvik i december. Jag tror att de här tre matcherna från Surte och Vänersborg kommer bli jättebra, säger Rikard Bäckman, nyhetschef Bandypuls, som betonar att ett bra samarbete mellan Mittmedia och Spring Media, som företräder Internationella Bandyförbundet, gör detta möjligt.

- Mittmedia och Bandypuls fortsätter visa att de vill satsa på bandy. En viktig partner för oss som vi har ett väldigt bra samarbete med, säger Hans Svelander på Spring Media.

Bandypuls.se är en del av Mittmedia, och som prenumerant hos Mittmedia har du även fri tillgång till allt material på Bandypuls.se utan extra kostnad. De tre sändningarna från VM kommer att visas på din lokala tidnings nyhetssajt.

Är du tidningsprenumerant men saknar inloggningsuppgifter skaffar du det enkelt här: https://mittmedia.portal.worldoftulo.com/registration/lookup?returnUrl=https%3A%2F%2Fkundservice.mittmedia.se%2Fmittmedia.se%2F

Sveriges öppningsmatch och VM-finalen sänds av SVT. Observera att sändningarna bara kan ses från Sverige.

Här ser du matcherna:

Måndag 28 januari 18.30: Sverige-Finland

Onsdag 30 januari 19.00: Sverige-Kazakstan

Fredag 1 februari: Sveriges semifinal (preliminär tid 20.00)