Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags att putsa bilen Bilsport kommer till Sveg

I helgen kommer det att krylla av stylade gatbilar i Sveg. Tidningen Bilsport ska nämligen besöka bilklubben Wolfman Cruisers, för att göra reportage och ta bilder.

Redan torsdagi kväll anländer journalist och fotograf från tidningen till Sveg. De ska då vara med på Wolfman Cruisers veckoträff vid Björnen. På fredag ska tidningen göra reportage från olika garage i Sveg. På lördag är det dags för fotografering. Alla som har ett fordon som de vill ska vara med kan då bege sig till golfbanan vid Byvallen. Där kommer billarna att fotografers, så väl från marken som från en skylift.
En av dem som tänker ställa ut en bil är Arne Färggren. Han har just besiktat en Mersedez från 1952 som varit avställd i 37 år.
– Det är min frus brors bil som vi restaurerat upp, berättar han.
Bilen hade Nu gick bilen som är högerstyrd genom besiktningen utan minsta anmärkning.
– Den är lite svår att köra. Jag har ingen aning om varför den är högerstyrd, säger Arne Färggren.
Han ser framemot helgen fotografering.
– Jag ska dit med två bilar, säger han.
– Nu hoppas vi på fint väder och många olika sorters bilar, tilläger Johnny Mattsson som är styrelseledamot i Wolfman Cruisers.