Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dalalagets NHL-stjärna: Han frälser Leksand

Hockeypuls utnämner SHL:s flippar och floppar så här långt. Jonatan Lindquist har mött en av Sveriges bästa backar i NHL.

Annons

Nu är det dags för veckans heta med Hockeypuls. Cecilia Edström och Valentina Lizana Wallner är veckans profiler som den här gången summerar SHL-säsongen så här långt. Säsongens flippar, floppar, överraskning utnämns i programmet.

Valentina Lizana Wallner hyllar Victor Olofsson och skickar en passning till Modotränaren Anders Forsberg.

– Jag förväntar mig däremot väldigt mycket mer av Linus Ullmark, säger Lizana Wallner.

SVT:s hockeybloggare Cecilia Edström lyfter Skellefteå men sågar Johan Rynos start på säsongen.

Expertduon pratar också om Peter Forsberg, Markus Näslund och Håkan Loob som medverkar i Stiftelsens nya musikvideo till låten "Giftet". Det är bandets bidrag till en mer rättvis och omtänksam värld där rasism inte hör hemma.

Hockeypuls NHL-reporter Jonatan Lindquist har träffat Leksands förre backstjärna. Oliver Ekman Larsson som berättar om säsongen så här långt, och hur han ser på Leksands tunga start i SHL. Han skickar också en lugnande passning till Leksandsfansen och utnämner en frälsare hos de blåvita.