Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sveg/Vemdalen hade inga problem med Strömsund

Sveg/Vemdalen leder damernas division 3 och vann på söndagen ännu en match när Strömsund Strömsund kom på besök till Svegs IP.

Annons

Strömsund ville så mycket, men viljan räckte inte till seger mot serieledarna i damernas division tre, Sveg/Vemdalen.

Första målet för Sveg gjorde Julia Hansson. Andra målet gjorde Emma Jakobsson, tredje målet gjorde Johanna Häggqvist. Det blev också matchens slutresulat, 3-0 till hemmalaget på Svegs IP.

– Vi spelade riktigt bra och hade ett riktigt bra spel så det var aldrig något snack, sade tränaren Anders Vestfält efter matchen som särskilt berömde det diciplinerade försvaret.

Sveg/Vemdalen toppar tabellen har ser ut att bli konkurenskraftiga i sin division. Men det är inte säkert att laget avancerar vid en tabellseger.

Det gick som en dans för Vemdalen/Svegs damer.

– Det är ett stort steg och många faktorer som spelar roll om en sådan situation skulle uppstå. Allt från ekonomiskt till hur det fungerar när vi som nu är två klubbar som samarbetar, berättar Anders Vestfält som dock poängterar att tabellen och placeringar inte är någonting som de tänker allt för mycket på i nuläget utan bara att gå ut och spla så bra som möjligt för att vinna varje enskild match och ha kul.

Till helgen spelar Sveg/Vemdalen både hemma i Sveg och i Vemdalen då de möter Bunflo i Sveg på lördag och Frösön/Krokom-Dvärsätt hemma i Vemdalen på söndag.

Vemdalen/Svegs damer var tuffa mot Strömsund.

Annons