Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ben Smith lämnar Ytterhogdal – går till IFK Östersund

/
  • Ben Smith, till vänster, lämnar Ytterhogdal för att träna ett annat division 3-lag, IFK Östersund, nästa säsong. Här med parhästen senaste åren Brian Wake, som kommer att ta över som tränare för Ytterhogdal.

Ytterhogdals tränare Ben Smith lämnar klubben. Ny klubbadress blir IFK Östersund.

Annons

Britten som varit populär och framgångsrik med Ytterhogdal i tre år meddelade det överraskande bytet på fredagen. Ett svårt beslut att ta för Ben Smith.

– Det var verkligen inte lätt, för jag har varit här i tre år och haft en mycket bra tid i Ytterhogdal. Men för mig personligen var det rätt tid att gå vidare och IFK Östersund är en större klubb. Det var en chans som inte kommer så många gånger, säger Ben Smith.

Han är oerhört tacksam mot Ytterhogdals IK och folket i byn och runt laget.

– Jag vill verkligen tacka alla i klubben, som gav mig chansen att träna lag i Sverige. Vi har haft tre bra år, där vi nått fina framgångar och blivit bättre och bättre, säger Ben Smith.'

Han lämnar nu över till sin landsman Brian Wake, förre ÖFK-spelaren som varit hans parhäst i Ytterhogdal senaste säsongerna och även spelat själv.

– Det har varit bra att jobba med honom och han stannar och tränar Ytterhogdal nu. Vi kommer att samarbeta så mycket vi kan och kan hjälpa varandra, säger Ben Smith.

Annons