Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han kommer assistera Brian Wake i Ytterhogdal

/
  • Brian Wake, här i Ytterhogdals avslutande match i division 3 södra Norrland hemma mot Årsunda då han gjorde 3 av sina 26 mål under säsongen, får en landsman som assisterande tränare då han själv ska fortsätta spela.

Brian Wake kommer vara spelande tränare i Ytterhogdal. Nu är det klart att han får en engelsman med sig som assisterande och coach under matcherna i herrtrean.

Annons

När Ben Smith valde att lämna Ytterhogdals IK efter tre framgångsrika år så stod det klart att hans assisterande tränare Brian Wake skulle ta över tränarsysslan. Men eftersom 33-årige Brian Wake, som var seriens bäste målskytt med 26 mål under fjolåret, tänker fortsätta bidra även på planen, så behövdes en assisterande tränare.

Nu står det klart att även det blir en brittisk kraft. Lloyd Owers, som enligt klubbens hemsida har tränat Brentwood Town och Chemsford City, men även haft uppdrag åt Engelska fotbollsförbundet, kommer att hjälpa till med träningar, vara matchcoach, träna de spelare som även kör dagtid då Brian Wake är upptagen med sitt arbete på MIgrationsverket, och även ha en del andra arbetsuppgifter i klubben.

Läs mer om Ytterhogdals IK:

Brian Wake om nya uppdraget och livet i Hogdal: "Man är där som stöd"

Ben Smith lämnar Ytterhogdal – går till IFK Östersund

Ytterhogdal satsar mot division 2

Annons