Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ytterhogdal nedkrigade av tabellåttan

/

Högre bollinnehav, stolpskott och flera halvchanser. Men skärpan saknades när Ytterhogdal föll tungt på bortaplan mot Strand.
– Vi är besvikna, säger lagets ende målskytt Curtis Edwards.

Annons

Förutom under den första kvarten, som också renderade i hemmalagets ledningsmål var det Ytterhogdal som hade det mesta av spelet och även skapade de farligaste lägena.

Dock föll inga fler mål innan pausvilan.

Men nästan omedelbart efter sidbytet small det direkt från Ytterhogdals Curtis Edwards, som stod rätt i straffområdet. Och det var inte orättvist.

– Nej, men samtidigt gäller det att sätta chanserna som vi skapar, säger han.

Ytterhogdals tryck fortsatte och bästa chansen till ett ledningsmål kom halvvägs in i den andra halvleken då lagets målspruta Brian Wake hamnade i ett perfekt nickläge, men bollen gick rakt i händerna på hemmamålvakten Marcus Nyqvist som svarade för flera viktiga räddningar i matchen.

Efter att hemmalagets Kion King bytts in efter en halvtimme jämnades spelet ut och när han fick chansen på ett inspel i den 80:e minuten satte han 2–1-målet som stod sig matchen ut, trots att Per Olofsson prickade stolpen strax efteråt.

Målskytten Curtis Edwards var besviken efter förlusten:

– Det är klart, det här är en match vi ska vinna sett till tabellsituationen och även matchbilden. Men vi kunde varit ännu hetare mot slutet att skapa ännu fler chanser, säger han.

– Vi kan ju bara hoppas att Sala tappar poäng, sedan möter vi ju dem. Det är vår chans, säger han efter att hans lag tappat viktiga poäng i jakten på kvalplatsen.

Annons