Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sveg vann enkelt över IFK Ore

Svegs IK krossar allt motstånd i herrtrean för närvarande. I fredags betvingades forna storlaget IFK Ore med 7-2 hemma.

Annons

Det blev inte mycket till match när Ore kom till Sveg på besök. Hemmalaget gick upp till 4-1 redan i första perioden och hade då en skottstatistikfavör med 27-4 vilket vittnar om att det var Sveg som styrde och ställde.

Därefter blev det en ganska avslagen och stökig match med många utvisningar utan att det för den skull var särskilt fult spel.

– Vi gör verkligen ingen bra match. Jag tycker att vi ska spela bättre och bjuda publiken på mer, säger hemmatränaren Jörgen Paalanen.

– Visst, matchen var avgjord tidigt och då är det lätt att bli lite bekväm men vi borde kunna passa pucken lite bättre ändå. Nej, jag är inte nöjd, påpekar Paalanen.

I matchens slutskede inträffade en otäck olycka. Hemmalagets Mattias Bergström fick en arm på hakspetsen och blev i princip knockad av smällen. Det var ingen ful förseelse en Bergström blev liggande på isen i gott och väl tio minuter varpå domare och tränare för de båda lagen ansåg att matchen kunde avslutas så sjukvårdarna fick arbeta i lugn och ro.

När TH träffade Mattias Bergström dagen efter matchen mådde han bra.

Sveg–IFK Ore 7–2 (4–1,2–1,1–0) Skott: 51–25 Målskyttar: Martin Bauer 2, Alexander Woxlin, William Woxlin, Nikolas Sturmankin, Jonas Olsson och Lars Nilsson.

Sveg tog en enkel seger mot IFK Ore och stundtals var pressen från hemmalaget mycket hård.

Annons