Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två från Hogdals MK i topp på enduroserie

Just nu ligger två förare från Hogdals MK i toppen på motionsserien i Mittendurocupen. Ola Thorell leder och Tony Andersson är trea

Annons

Ola Thorell från Hogdals MK toppar just nu Mittenduroseriens motionsklass och på tredjeplats ligger klubbkamraten Tony Andersson. Tillsammans har de nu vunnit cupen tre av fem år och ser ut att ha goda chanser till ännu en seger i år.

Ola Thorell från Hogdals MK susar genom skogen och leder nu Mittendurocupen

– Målet är att vara i topp. Jag själv har vunnit två år och Tony vann förra året så vi vill naturligtvis inte vara sämre i år, berättar Ola Thorell.

Cupen körs över hela mittsverige och har utöver motionsklasen även en högre tävlingsklass som kallas 'bredd' där åkarna kör en längre sträcka. Trots att Hogdalsåkarna är så bra har de själva valt att inte avancera till bredd-klassen.

– Nej, vi tränar och har kul tillsammans. Det går bra för det är en kul grej, det skulle innebära så mycket mer träning att gå upp i klass, säger Ola.

UPPDATERING: Efter helgens tävlingar i Hammarstrand, där Ola Thorell vann, har Ola drygat ut sin ledning och leder nu 10 poäng före tvåan Robin Gustafsson (Göta MS). Tony Andersson ligger fortfarande trea men var åttonde man i tävlingen och tappade på tätduon. Ola Thorell leder nu serien på 195 poäng och Tony Andersson håller tredjeplatsen med två poängs marginal på 152. Två tävlingar återstår.

Annons