Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Femman nästa för Lillhärdal

/

Härliga Härdal går mot serieseger och allt talar för femman nästa år. Helgens seger över Offerdal innebär att Lillhärdal leder serien med elva poäng.

Annons

– Nja, jag vill vänta någon match till innan jag vågar tro på seger. Men visst ser det bra ut, säger tränaren Anders Roos.

I söndags var Offerdal på besök och de hade inte mycket att sätta emot Lillhärdal. Visst hade jämtarna ett par riktigt vassa och tekniska killar men det är inte lätt att störa stabila Lillhärdal.

– Vi har en riktigt bra stomme, och framför allt har det aldrig varit problem att få killarna att ställa upp. Vi är mycket folk på träningarna och alla tycker det är kul, säger Anders Roos.

Lillhärdal gjorde en nystart efter ett års uppehåll. Många är det som saknat fotboll på Solberga men nu verkar man vara i gång på allvar igen.

– När vi drog i gång var det att vi skulle gå ut och ha roligt, och det har vi haft.

Laget har radat upp idel segrar förutom bortamötet i Bräcke där de gick på pumpen.

– Då spelade vi uruselt, säger Anders Roos.

Mot Offerdal rullade han runt ordentligt i laget och lät alla på bänken få mycket speltid. Notoriske målskytten Dennis Persson satte ledningsmålet efter två minuter och matchen verkade avgjord redan där. Det dröjde dock dryga halvtimmen innan Viktor Lundqvist tryckte in tvåan.

Lugnast av alla hade målvakten Emil Dahlsten som dock fick göra en kanonräddning i slutet av matchen när gästerna försökte kämpa in en reducering.

Segern betyder sannolikt femman nästa för Lillhärdal som redan nu verkar ha en fullgod trupp för att klara en högre serie. Stommen finns och många spelare står på tur. Dessutom lär Anders Roos lyckas få tillbaka några spelare som finns in andra klubbar.

Hela Lillhärdal gjorde en bra match mot Offerdal. Men extra plus går till Mattias Larsson och tvåmålskytten Dennis Persson.

Annons