Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Smörgåsbord av filmer kommande vecka i Härjedalen

/

Inte mindre än sju olika fimer står till cineastens förfogande på biograferna i Härjedalen kommande dagar. För ung som gammal.

Annons

Filmen The Revenant med Leonardo di Caprio i huvudrollen tog inte mindre en tre prestigefyllda priser på Golden Globe galan tidigare i januari. Bästa manliga huvudroll, bästa dramafilm och ett regipris. Di Caprio spelar en man ute efter hämnd i 1820-talets amerika. Den har flera Oscarsnomineraingar.

Vill du se den?

Ta dig till Ytterhogdal på fredag 29/1, start 19:00 eller till Vemdalen på onsdag 3/2, samma tid. Åldersgräns 15 år.

Även filmen Joy, som visas i Tännäs på söndag den 31/1 19:00 fick en Golden globe. Det gick till Jennifer Lawrence för bästa kvinnliga skådespelare. Henne känner säkert fler igen från Hunger Games filmerna.

Joy är "den uppbyggliga berättelsen om flickan av folket som uppfinner en sensationellt intressant golvmopp" för att citera SVD:s recensent.

Läs hela recensionen här.

För sugna på lite mer komik kanske Daddy´s home kan passa? Will Ferrell och Mark Wahlberg har huvudrollerna som antagonister, styvpappa vs pappa. Visas på söndag den 31/1 i Ytterhogdal 14:00.

Biografen i Sveg har fått en flygande start med flera fulla visningar av En man som heter Ove. Det är inte slut än, den visas åter på tisdag den 2/2 19:00.

En underbar jävla jul går som lunchbio samma dag, start 12:00.

Söndag den 31/1 17:00 visas Den gode dinosaurien och ni som vill se Star Wars i 3D har chansen på onsdag den 3/2, 19:00, på biografen i Sveg.

Annons