Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: Liberalerna Härjedalen

Liberalerna Härjedalen har hållit sitt årsmöte den 27 mars. Till ordförande för mötet valdes Eva-Britt Boij.

Annons

Av verksamhetsberättelsen framgår att under 2016 har det varit sju öppna styrelsemöten för medlemmar. Kerstin Weimer har ansvarat för utbildningen Politik i praktiken för medlemmar.

Glädjande är att medlemsantalet ökat i Härjedalen. Nu är det endast lokalföreningen i Östersund som är större än Liberalerna Härjedalen av samtliga kommuner i länet, där Liberalerna har lokalföreningar.

Övrigt under året har Liberalerna Härjedalen varit representerade på länsförbundets årsmöte och höstupptakt. Under hösten var föreningen också väldigt engagerad och aktiv med att samla in namnunderskrifter för folkomröstning i storregionfrågan.

Liberalerna Härjedalen har under året varit representerade i kommunstyrelsen, kommunfullmäktige, socialnämnden och valnämnden.

Eva-Britt Boij omvaldes som ordförande för ett år. Övriga i styrelsen är Maria Nordkvist, Kerstin Weimer, Conny Jungsand och Jöns-Erik Halvarsson. Ersättare: Bengt-Arne Baben Persson. Revisor Berith Ansgar-Liljemark. Valberedning: Kerstin Weimer och Solweig Rud.

Liberalerna ser fram emot 2017 som ett år där föreningen förbereder sig inför valåret 2018 genom att synas, höras och att skapa förtroende hos våra kommuninnevånare.

Annons