Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Fjällviolen

Annons

Fredagen den 13 november hade PRO Fjällviolen medlemsmöte på Tännäsgården i Tännäs. Som alltid där serverades en god måltid. De 48 närvarande medlemmarna fick avnjuta wallenburgare med tillbehör och som avslutning kaffe med kaka.

Resultaträkningen för år 2015 samt budgeten för år 2016 presenterades.

Inbjuden gäst var Micke från räddningstjänsten som pratade om brandskydd.

Söndagen den 6 december samlades 54 medlemmar på Eriksgården i Funäsdalen för att äta den traditionella jullunchen. I väntan på maten blev det mingel med glögg och pepparkakor. Många medlemmar hade skänkt bakverk och hantverk av olika slag, vilka skulle lottas ut. Det blev strykande åtgång på lotterna.

Klockan 13 stod julbuffén uppdukad. Föreningens ordförande, Gunnar Abrahamsson, hälsade alla välkomna och tackade för det gångna året samt önskade god jul. Därefter var det bara att ta för sig av all den goda maten som hör julen till. En kvartett bestående av Ingrid Ameck, Alf Jonsson, Thure Myhr och Christer Ohlsson underhöll med musik och sång.

Medan kaffet intogs blev det lottdragning och några personer hade turen att vinna priser både två eller tre gånger. Alla var ense om att det även detta år hade varit en mycket trevlig eftermiddag.

Britt Bergkvist

Annons