Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Hede-Vemdalen

Onsdagen den 8 november hade PRO Hede-Vemdalen sitt höstmöte på bygdegården i Hedeviken. Mötet besöktes av 58 medlemmar.

Annons

Kjell-Åke Stål redogjorde för ekonomin och den är stabil. Verksamhetsplan för 2018 redovisades och godkändes. Det planerade är bland annat åtta danser, vattengymnastik, bowling, styrketräning, sångträffar och aktiviteter under Hedeveckan i juli.

Föreslagen budget med oförändrad medlemsavgift godkändes.

Festkommittén och musikanterna var festklädda dagen till ära. Foto: Åke Nilsson

Det beslutades att ha tombola i Hede och Vemdalen under fyra veckor efter midsommar, att festkommittén i Vemdalen anordnar jullunch på Lövåsgården och att den sedvanliga julmarknaden ska anordnas på aktivitetshuset.

Efter mötet underhöll Ragnar Wagenius och Evert Jonsson med medryckande musikunderhållning.

Det serverades kaffe med smörgås och lotteridragning företogs innan alla åkte hemåt.

Tisdagen den 5 december träffades 110 medlemmar på Lövåsgården i Vemdalen för att inmundiga den årliga jullunchen. För tredje året anordnades den på Lövåsgården i Vemdalen med Vemdalens festkommitté som ansvarig.

Pelle och Tina på Anorak levererade den superba maten och stod för dukningen av buffébordet.

Festkommittén sålde lotter, bjöd på glögg vid ankomsten och serverade kaffe efter avslutad måltid. Vid dragning av skinklotterier och ringlotteri var det totalt 14 personer som fick någon vinst.

För underhållningen svarade våra egna musikanter Artur Larsson på dragspel samt Ragnar Wagenius och Ragnar Svegare med sång och musik.

Åke Nilsson

Annons