Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Ytterhogdal

Tiden mellan försommarens avslutning och höstens start med sedvanlig test av årets surströmming verkar gå i en allt snabbare takt för varje år. Den 11 september kunde ordförande Gerd Jonsson hälsa medlemmarna samt dagens gäst, Eva Regnander, välkomna till Trollbacken.

Annons

Eva inledde med sång från Hälsinglands låtverkstad, "Det brinner en eld". Hennes låtval innehöll allt från Elvis till Dan Andersson. Det fanns även egna önskemål och där kunde många sjunga med i texten.

Efter Evas framförande var stämningen på topp och applåderna var långa.

Så var det dags att njuta av dagens huvudrätt med tillbehör och det verkade bli tummen upp för årgång 2016. Detsamma gällde Gerds kaka till kaffet.

En lottring såldes och fina vinster väntade på prisbordet.

Aktuell var ju frågan om vår kontanthantering. Vår namninsamling i frågan resulterade i över 400 namn här i Hogdalsområdet.

Kanske dags att ta fram Hasse och Tages gamla slagdänga: Vad i helsike har de för sig inne i banken efter tre? Skämt åsido, vi vill kunna använda våra kontanter i fortsättningen.

Maj Ståhlberg och Unnie Aurusell har båda varit på distriktets kurser för studieorganisatörer respektive konsumentansvariga.

Observera att motionskorten för hösten finns vid PRO:s anslagstavla. Passa på att gå ut och njut av naturen och värmen. Snart är sidensvansarna här och plundrar rönnarna.

Gunnel Jansson

Annons