Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Ytterhogdal

Höststarten har för några veckor sedan avklarats.

Annons

I vanlig ordning spreds den speciella doften av årets surströmming på Trollbacken, Matlaget ser till att mandelpäran blir perfekt kokta och att övriga tillbehör finns på plats. Tack för jobbet!

Den 2 oktober hölls månadsmöte i samma lokal, föregått av ett styrelsemöte som hölls i konferensrummet på biblioteket.

Kommande verksamhet föreslogs och en telefonlista över samtliga medlemmar delades upp på oss inom styrelsen. Det här var ordförande Göran Anderssons förslag, han menar att många av oss bor långt från anslagstavlor och kan även behöva hjälp att komma fram till sammankomsterna. Därmed får alla veta vad som händer.

Vid månadsmötet redogjorde ordförande enligt dagordningen, bland annat skrivelser och rapporter, ekonomin, studieverksamhet, där matlagningskursen står i startgroparna. Man väntar på datum från ledaren.

Veckodag för månadsmöten ändras till torsdagar klockan 13.

Höstmötet i Östersund hålls den 11 oktober och Unnie och Maj deltar.

Lilla julafton bestämdes till den 9 december klockan 13 på församlingshemmet. En planeringsgrupp får ordna med underhållning.

Vi kommer också att få besök av ansvariga specialsjuksköterskan Liliane Eklund som vi kan få upplysningar av om läget inom vården.

Nu testar vi torsdag 2 november kl 13 som nästa månadsmöte.

Ordförande tackade för dagen och efter gott kaffe, bröd och trivsam samvaro kom vi ut till en vy och färgprakt som var sagolik.

Ta vara på stunderna!

Gunnel J

Annons