Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Ytterhogdal

Annons

Nu är julen slut och vi är snart i gång med det nya verksamhetsåret. Som vanligt hade vi så kallad lilla julafton i december med gröt, skinka och övrigt som hör till.

Denna gång var ett av långborden dukat för 15 unga sångare från kulturskolan i Hogdal, med Carola Johansson som ledare, och därmed var stämningen på topp redan från start. Vi fick höra härlig sång och julvisor var ju aktuella. De yngsta var en grupp på sex flickor som kallar sig Kristallerna. De sjöng för oss även på vår våravslutning.

Tack för att vi får ta del av er härliga sångglädje och tack, Carola! Sångarna lämnade församlingshemmet under varma applåder.

För oss var det så kaffe på gång och det fanns plats för en god kaka till. En lottring var snabbt slutsåld och det fanns fina vinster att hämta, vinster skänkta av våra medlemmar.

Innan vi avslutade kunde vi upplysa om att vi hade ett diamantbröllopspar (60 år) hos oss, nämligen Ove och Ingrid Grip, från Överhogdal. Ordförande Gerd överlämnade en blomma till paret. Grattis!

Varma applåder till kökspersonalen och övriga, som år efter år ställer upp och jobbar både före och efter våra trivselträffar.

Ett milt decembermörker mötte oss när vi lämnade lokalen, men ingen snö.

GJ

Annons