Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Ytterhogdal

Annons

Årsmöte hölls den 2 mars på församlingshemmet. Ordförande hälsade medlemmarna samt våra gäster välkomna. Vår före detta ABF-bas, Axel Thunell, var inbjuden till mötet liksom konsumentrådgivare Ingrid Krylén som lovat ge oss information om rättigheter vid inköp bland annat.

Innan mötets början hölls en parentation över de medlemmar som lämnat oss under året, där Eva Regnander bidrog med mycket vacker och stämningsfull musik. Hon har ju, till vår stora glädje, flyttat hem och tagit över pappa Arnes sång- och musikverksamhet.

Till att leda mötet valdes Axel Thunell och till sekreterare Maj Ståhlberg.

Av styrelsens verksamhetsberättelse kunde vi se att en hel del hänt under året. Efter att vi tagit del av styrelsens, revisorernas och en ekonomisk redovisning, beslöt mötet att godkänna dessa och även ge ansvarsfrihet för det gångna årets verksamhet.

Vid val av styrelse och revisorer blev det omval av samtliga ledamöter. Ordförande Gerd Jonsson, vice ordförande Gunnel Jansson, sekreterare Maj Ståhlberg, kassör Unnie Aurusell, ordinarie ledamöter Herje Wickman och Siv Åslund med Svea Kurki som ersättare och som studieorganisatör Maj Ståhlberg.

Nu förväntar vi oss ett nytt bra år och att våra nytillkomna medlemmar ska trivas hos oss och förhoppningsvis komma med nya idéer.

Innan det kom klartecken från köket fick vi ta del av många goda råd och tips från Ingrid Krylén, bland annat att vi skulle ifrågasätta den garanti som butiken gett, om inte varan hållit måttet. En nyttig lektion!

Nu kunde vi bänka oss och njuta av Gerds goda gryta, sallad och tillbehör. Vid kaffet hölls dragning av dagens lottförsäljning samt musik och sång av Eva.

Efter trivsam samvaro tackade Gerd medlemmarna för allt jobb de lagt ner under året. Hon överlämnade också tulpaner till Ingrid och Eva plus en till Gunnel Jansson som valt att hoppa av som reseledare. Kökspersonal och övriga fixare fick en varm applåd.

GJ

Annons