Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Hogdal

SPF seniorerna Hogdal höll sitt årsmöte den 8 mars 2016 på Knoppergården.

Annons

Ordförande Alvar Grindborg öppnade mötet och hälsade 67 medlemmar välkomna. Därefter hölls en tyst minut för de bortgångna under året. Jan Inge och Rolf spelade och sjöng, Jag ska gå genom tysta skyar.

Ordförande utsågs att leda dagens möte efter sedvanlig ordning.

Föreningen har under året haft sex månadsmöten, surströmmingsfest, lilla julafton, två samkväm med dans, nio bingoträffar samt två resor, en till Glötesvålen och en till Klövsjö. Shoppingresan gick till Mora. Lotteri såldes vid Ica i början av juni.

Namninsamling angående öppettider på hälsocentralen resulterade till en dag i veckan.

Ordförande omvaldes för ett år, ordinarie sekreterare är vakant, Östen Andersson invaldes som ordinarie i styrelsen och distriktsstyrelsen. Nya i festkommittén är Ulla Dubbel, Gun-Mari Krylen, Elisabeth Linden och Elsy Nordlund. Övriga ledamöter oförändrade .

Mötet avslutades av ordförande som tackade för visat intresse och blommor delades ut till avgående i festkommitté och avgående sekreterare. Blommor också till Maine Grip som åter öppnat anrika Knoppergården.

Många blommor delades ut vid SPF-mötet i Hogdal.

Dagen avslutades med utdelning av vinster på sålda lotter och sång och musik av Jan Inge och Rolf. Nöjda och mätta efter en utsökt god middag efter några timmars trevlig samvaro skildes vi åt för denna gång

GB/KM

Annons