Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Fjällviolen

PRO Fjällviolen i Funäsdalen arrangerade årsmöte den 24 mars på Gyllene Bocken  i Ljusnedal.

Ordförande Gunnar Abrahamsson hälsade välkommen och förklarade  årsmötet öppnat. Därefter hölls en parentation för de bortgångna medlemmarna under året. Alf Robertssons Aftonklockor framfördes på cd.

Till ordförande för mötet valdes Janne Zetterlund och sekreterare var sittande, Lars Lorentzi.

Antalet medlemmar den 31 december 2018 var 198, varav 44 medlemmar deltog i mötet. 19 nya medlemmar har tillkommit under året.

Friskvården inom PRO är god, genom vattengympa två gånger per vecka, sittjympa en gång, vilken Carin Ahlstedt leder, samt bowling en gång i veckan. När snön är borta tar boulen vid två gånger i veckan. Det planeras bussresa till Åland 14-15 maj, PRO Hede och Vemdalen är arrangör.

Vi avtackade John Ryd och Kalle Styffe som avsagt sig sina uppdrag. Nästa gemensamma lunch blir den 5 april på Fjällkällan.

Tisdagen den 26 mars hade vi i PRO Fjällviolen en "Träffasdag". Vi möttes vid lokalen och gjorde en spark- och skidtur, samt några en promenad på Risnäset i  solskenet.

När vi återkom till lokalen fick vi kaffe och våfflor med sylt och grädde. 29 personer deltog.

Nästa "Träffasdag" blir den 30 april.

Majsan Sundell            

Inger Nordlinder

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Tidningen Härjedalen Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel